Alla inlägg under april 2006

Av Bella - 15 april 2006 04:27

Idag har saker kanske inte flytit på som de borde. Först och främst luktar hela jag öl. Att byta ölfat är fan en hel jävla vetenskap. En liten (enorm) överdosering av cola och kaffe (?) har gjort att jag mår läskigt illa och är sanslöst hypad. Ser någon tassmärken i taket så är det bara jag lixom. Och sen har jag förjäääkligt ont i ryggen. Ge mig massage någon! Imorgon blir det adidaspjucks och inga jävla stövlar även om jag kommer se dumdum ut, såreså. Fast det har varit kul, folket som jobbar på Lottas är grymma. Och så har jag gått och snattat snax i köket hela kvällen och dessutom fick jag dricks, viiilket innebär att jag har mer pengar nu än när jag kom hit och att shoppingturen imorgon förmiddag kommer bli ännu roligare. Mer cash - mer saker att leka med. Perfa.Men nu ska jag duscha och sen försöka sova lite.Förresten så pratar de jävligt underligt här. De mobbar mig för min dialekt, men själva då? De är fan missbrukare av ordet på. "Öst på stan" och "is på den" det heter iiiiii! Hmpf.Ajuste. Norrlands svar på Sex on the beach - Knulla i drivan, för den som inte visste det alltså...G'night

Av Bella - 14 april 2006 14:13

Norrland. Resan gick förvånande bra faktiskt trots att jag var tvungen att ringa Bumbii så hon fick lugna mig lite då och då.Det är snöigt här, det är kallt som fan, det är fullt av underliga människor.Och jag älskar det!Gårdagen var toppen. Jag och faster åt först asgod middag på Plaza hotel och sedan gick vi vidare till Lottas där jag ska "jobba" idag och imorgon. Folket jag ska jobba med är underbart, jag garvade så mycket att jag hade ont i både käkarna och magmusklerna. Efter några drinkar var jag helt smålullig och vi gick vidare till klubben där Farbror jobbade som vakt, E3M. Grymt coolt ställe. Otten släng dig i väggen. Det fanns 3 stora dansgolv, 4 VIP rum och massor med barer överallt. Belli blev ju såklart sådär askaxig som hon kan bli när hon kom dit, fick rundtur av massa vakter [folk trodde nog jag hade knivhuggit ngn eller så] och sedan fick hon leka helt ensam på ett stort dansgolv. Då önskade hon att Bumbii var där massor för det skulle varit super att bara äga alla fewla norrlänningar. Sen träffade hon ett gäng killar i VIP rummet som bjöd på lite dricka. Efter det lullade vi tillbaka till Lottas och drack lite till och sen gick vi hem och sov. Mhm. Najs.Nu ska jag slappa. Och ikväll vid nio börjar allvaret. Belli nervös. Ujuj. Vad har jag gett mig in på?

Av Bella - 13 april 2006 21:00

Utsikt över umeå från sviten på plaza hotel.btw är du i närheten ngn gång så keka på deras resturang! maten är fantastisk!

Av Bella - 13 april 2006 11:14

Av Bella - 13 april 2006 10:14

Haha, or not. Men fan vad skönt det ska bli att komma iväg lite. Är bara liiite nervös över att jag inte vet varihelvete jag ska hämta ut mina flygbiljetter. Men det löser sig, det måste det göra. Annars får jag väl helt enkelt stay in Stockholmo i helgen och sussa på parkbänkar och under broar. Haha, jes det skulle vara någonting det. Belli goes uteliggare.Mhm, borde nog logga nu och dra mig ner mot resecentrum, måste köpa lite proviant på vägen också. Typ festis i mängder. Och bloss.Ska försöka komma åt att blogga lite när jag är i Norrland så ni inte missar några smaskiga detaljer från mitt patetiska försök att komma på vad jag vill göra med mitt liv.Vad är klockan?Jävlarihelvete.Jag måste dra.

Av Bella - 11 april 2006 23:37

When you try your best but you don't succeedWhen you get what you want but not what you needWhen you feel so tired but you can't sleepStuck in reverseFörsta tanken"Jag vill inte åka allting kommer bara bli fuckat och jag kommer säkert få psykbryt på något".Andra tanken"Jag borde nog inte åka, risken är att jag gillar det och aldrig vill hem igen".Tredje tanken"Jag måste åka för att visa mig själv att jag kan och jag kommer att åka hem, inte för att jag måste men för att allting som är värt något finns där hemma". Hmm. Framsteg? I think so. För inte länge sen skulle all handling stoppats av tanke nummer ett. Jag skulle inte ens tänkt så långt som till tanke nummer tre. Men inte nu. Ge mig lite mer tid och jag kanske blir vettig tillslut.Men blaha. Hur bra är det att ångra sig när man står vid ytterdörren? Att seriöst fundera på att bara vända om och gå därifrån utan att förklara varför? Men som tur är vänder han det med sitt leende och därifrån är allt bara... bra. Jag önskar bara att jag inte kände sådär innan vi ses.Det ska inte kännas så! Han är bra för mig och varför kan inte min fuckade hjärna ta in det? Vad jag än berättar för honom om mitt liv så ser han inte alla mina misslyckanden, han lyfter fram det positiva, saker jag lärt mig av det. Han blir inte rädd när jag berättar att jag kan vara självdestruktiv utan erbjuder sig att vara mitt ljus i mörkret, han skrattar inte åt mina drömmar och fantasier och han får mig att känna mig trygg. Han är bra. Han är söt. Men han är inte speciell på det där speciella sättet. Tears streaming down your face, when you lose something you cannot replaceJag har tid hos fisktanten imorgon. LOL säger jag bara. Jag kommer sitta på ett flyg till Ume då så ha ha. Ingen som inkräktar på min personliga zon den här veckan. Lövly. Fan. Jag är nervös. Haha, känner mig som stööörsta idioten. Men det ska nog gå bra. Det måste gå bra.Btw. Bumbii...Råd från N, passa dig för Christan/Dubbelhakan. Helt serri alltså! Han är off the tavla! Han är tydligen jävligt rå när det kommer till brudar. Ingen bra pojke dvs. Håll dig till lilla söto.Haha, N känner han du vet, som jag var het på, han som ringde den 7:e, han med kepsen. Svåårt kuuuul.Elskar dig. Tack för helgen. Att andas Bumbiiluft gör mirakel för Belli.Och Dennis.Lost suger. Svårt!Jag funderar på att stanna någonstans. Inte förevigt. Men ett litet tag.

Mhm

Av Bella - 10 april 2006 14:34

Min familj är söndertrasad. När jag är hemma hos Bumbii känns det som om jag tillhör en hel familj igen. Det är skönt.

Ovido - Quiz & Flashcards