Alla inlägg under november 2006

Av Bella - 10 november 2006 13:14

Jag vill att han ska ringa. Jag vill ha en ursäkt. Men jag vill inte prata med honom, jag är fortfarande arg. Mest ledsen egentligen men arg låter bättre.Väntar på att pappa ska hämta mig. Vi ska laga helstekt oxfile med svampsås till ikväll. Fast jag tänker gräva ner mig i hans soffa och kolla på Resident Evil 2 och låta honom laga maten istället. Mohaha.Jag börjar helt seriöst bli tjock. Min platta mage är nästan ett minne blott och jag får knappt på mig mina gråa 36:or längre. Vågen visar fortfarande på 54 men trots det så känner jag mig som ett berg av fett. Har blivit alldeles för mycket äckelgodis och sånt den senaste månaden. Får inte äta sånt. Godis are bad for me.Okej, jag kanske överdriver lite. Jag får ju fortfarande uppskattande blickar av många så så illa kan det ju inte vara. Och Mr.Drugdelear är enligt egen utsago heltänd på mig. Men ändå, det känns så. Och känslan kan ingen ta ifrån mig. Nä. Nog med gnäll. Ska röka lite. Kanske läsa lite också.

Av Bella - 9 november 2006 21:17

Min gom är helt bedövad. Idiotfan som jag är tänkte jag inte mig för och slickade på kortet jag fixat några linor med. Fem minuter senare hade jag nada känsel i hela munnen och tungan var helt efterbliven. Uscha. Idiot!Det börjar ge sig nu men som sagt, min gom är fortfarande bedövad.Men det vara inte det jag skulle klaga över nu.Utan min sk. pojkvän..Jag.hatar.honom.Han är dumdum. Jag pallar vekligen inte att skriva varför för det är en hemskt lång historia med hans ex och hans brist på stake inkluderat.Men jag kan i alla fall upplysa om att han inte kommer få ligga på ett bra tag efter det här.Och den här gången kommer det faktiskt inte bli så att jag kapitulerar efter nån dag. Är nämligen totalt likgiltig för sex just för tillfället.Såså ere gott folk.Nu ska jag vänta på att klockan slår tio så jag kan klämma i mig mitt pencillin och sen ska jag gå och nanna kudden.Fram till dess ska jag leta efter lite ny musik, börjar bli så grymt trött på den jag har. Nån som har tips på bra musik?Någon av alla som läser det här borde faktiskt kunna slänga hit ett tips tycker jag.Om jag ber snällt? Med hundögon?*blink blink*

Av Bella - 9 november 2006 17:03

Kom och tänka på...Jag ser ut som en liten flickversion av Eric Draven från The Crow på de bilderna jag tog igår.Hett.Måste helt klart få en digitalkamera när jag fyller, har inte tagit några snygga egokort på like forever. Haha.

Av Bella - 9 november 2006 16:51

Har egentligen inget att skriva om, så det blir en fulblogg för att jag har tråkigt. Ska nog gå in på mitt rum och lyssna på musik istället för att sitta här. Kolla lite på mina nya saker jag köpt/fått idag.Ja, så gör jag.Fan! Glömde ladda på mobilen förut. Måste nog kila bort till ICA och göra det innan folk får damp på att jag inte svarar på deras mess.Jobbigt.I iTunes just nu:Vato - Snoop DoggJamacian Girl - Obie TriceLövly!

Av Bella - 8 november 2006 19:52

Jag vill bada i glassplitter från tusentals fönster.Kom hit, håll min hand och rädda mig från ensamheten?

Av Bella - 8 november 2006 19:01

Yah. Pallade 2 dagar lite drygt utan min kära Pure Chaos. Har haft grav bloggabstinens men nu får det vara nog. Im back. Tänkte egentligen bespara er en stor del av den skit som mitt liv för tillfället består av men, vi gör såhär istället, tycker ni inte om det ni ser så skiter ni i att läsa, ok?Har väl inte hänt så mycket värt att nämna men kan i alla fall meddela att jag var helt ren igår, inget pulver och inga piller och det gick faktiskt bra. Idag har jag varit på vårdcentralen och fått pencillin och sen har jag inte gjort så mycket. Drog lite pulver förut och mår kalas. Det är ett jävla skit det där, och jag vet att jag inte behöver det, jag vet det, men jag har inte ork att kämpa mot ångesten när jag är ensam och vet att jag kommer vara ensam större hela kvällen. Det är så mycket lättare att bara dra det och vänta på att känslan av kontroll och glädje ska infinna sig. Funderar på att inte skriva någonting om det här i fortsättningen för att folk får en helt skev uppfattning om mig och för att de få jag tycker om blir så oroliga. Men det är ju ändå en del av mitt liv just nu, en del av min kamp mot det svåra.Det svåra. Hmm. Det har fortfarande inget namn. Finns många förslag på vad skulle kunna vara typ ADHD, depression, Borderline-light.I really don't give a fuck i vad det är för något, jag vill bara hitt något som kan hjälpa mig att hantera det. Jag kan inte leva såhär, och att självmedicinera migsjälv med diverse droger och rakblad förvärrar bara situationen, det håller inte alls i längden även om det betyder sinnesfrid för stunden. Ah.Så ere.

Av Bella - 6 november 2006 11:13

is overFör stunden iaf. Kommer säkert krälande tillbaka när skrivabstinensen blir för stor men just nu känns det som om jag inte tillför någonting alls.Vi ses.

Av Bella - 5 november 2006 14:01

Hej.

Ovido - Quiz & Flashcards