Alla inlägg under november 2006

Av Bella - 20 november 2006 15:57

Jag är skadad. Mitt långfinger störtblöder. Och det är Cuties fel. Inte egentligen då, men ah, jag skyller allt på honom idag. Vad som egentligen hände var att jag i ett plötsligt anfall av kreativitet snodde åt mig massa muttrar och annat tjaffs från Cuties verkstad och började skapa. Sen slant jag och högg mig själv i fingret. End of story. Men det bidde ett armband iallafall. Helt okej om jag får säga det själv. Cutie bara garvade när han såg det. Fick slå lite på honom då. I alla fall så sitter jag nu med högerhanden i luften och kikar runt efter snygga tribalmönster. Ska börja leka lite med henna i veckan och tribaler känns sådär lagom svårt att börja med. Och btw förresten. Är det tvunget att man är en jävla surkärring om man jobbar på ett biblotek? Varkar vara ett krav. Eller är det bara lokalt över Norrköping?

Av Bella - 20 november 2006 10:11

Jag har tappat mina ord.Eller så kanske de tog slut igår. Skrev fem berättelser. Fyra från real life. Tre av dem fick mig att gråta. Två fick mig även att le fånigt. En fick mig att inse att allting inte är svart och vitt jämt. Även om jag vill att det ska vara det.Nu ska jag göra halsband och julkort.Puss.

Av Bella - 19 november 2006 23:31

Läser bloggar?Kul.Vad jag gör?Jag sitter och skriver lite. Och så svär jag över min skrivare. Den vägrar skriva ut mina texter.Undrar om det är för att den tycker att de är värdelösa...eller om han bara strejkar för att han tycker det är kul.I vilket fall tänker jag skriva lite till nu. Det är skönt att skriva. Man känner sig så kreativ, så mycket någon när man tittar på den där A4 sidan som man fyllt med sina ord. Jag skapar, alltså är jag. Eller?

Av Bella - 19 november 2006 13:00

jag håller på att ramla dit igen.jag stryker omkring runt det svarta hålet och snart kommer kanten rasa sönder och jag kommer ligga där igen. blodig och gråtande.snälla någon.ta mig bara i handen och led mig försiktigt bort från det svarta hålet.gör det snart.för kanten håller inte länge till.

Av Bella - 19 november 2006 11:25

Det blev inte riktigt som det skulle igår. Egentligen katastrof... Men det blev relativt bra i vilket fall tror jag. Det lär märkas.Polacker är i alla fall läskiga. Det satt fyra stycken i en soffa och glodde på mig. Och Mr.Pimp skulle sälja mig för 100 kr grammet.I vilket fall, det var en läskig kväll.Och Mr.Drugdealer är sur på mig.Och Cutie har underbara läppar.Och nu ska jag träna lite.Ciao.

Av Bella - 18 november 2006 20:23

Jag vet inte vad jag ska göra. Han fattar inte, han tar inte in det jag säger. Jagvetintevadjagskagöra.Ett återkommande tema i berättelsen om mitt liv...

Av Bella - 18 november 2006 14:16

Nu ska jag slut deppa och gå hem till pappa och göra julkort med styvmor och sladdissystern. Verkligen superkul. Men vad gör man inte för att slippa ångesten?

Ovido - Quiz & Flashcards