Alla inlägg under februari 2007

Av Bella - 23 februari 2007 19:43

Vodkan värmer gott i magen och musik bubblar i öronen. Håret är plattat och kläder är valda. Jag är lugn. Men jag vet inte om det är tabletterna i magen, vodkan eller världens vackraste katt som hänger på min axel som är orsaken. Kanske alltihopa.Jag ska ha mitt TROTSIG-linne ikväll. Det är lite lagom trashigt då trycket ä ganska slitet och jag älskar det. Det och så mina poshjeans och silettfluffskorna så blir jag helt enkelt okej.

Av Bella - 23 februari 2007 19:43

Av Bella - 23 februari 2007 15:54

Ikväll ska Bumbi och jag till Otten!

Av Bella - 22 februari 2007 10:44

nu lyssnar jag på sån vacker dansig musik som jag fått av fina B. mamma tvingar mig ha hörlurar för att hon inte tycker om den. läkaren höjde zoloftdosen. kanske hjälper. har myrkrypningar iaf. underbara vackra Bumbii ska leka med mig idag. hon ska få hjälpa mig att välja vilket té jag ska köpa.och så vill jag köpa någon liten grej bara för att jag har varit duktig och inte tagit e på flera dagar. de ligger i lådan. men jag har inte rört dem.kanske bara en fin penna. eller ett litet block.vinägerchips ska jag köpa iaf. måste smaka om de smakar lika gott som förr.Vart tog min Guardian Angel vägen?

Av Bella - 21 februari 2007 21:32

kärlek slutar alltid i hat. jag trodde på dig när du sa att du älskade mig. jag trodde på dig när du sa att du var den som skulle rädda mig.jag vill hamna i koma. bara existera utan att behöva leva. inte känna. inte behöva vara delaktig. få hjälp att andas och få mat genom en slang i armen. fan vad skönt att slippa låtsas att man lever.

Av Bella - 21 februari 2007 21:30

Av Bella - 21 februari 2007 17:15

det är kallt ute. inne med. sitter med stickad tröja, mysbyxor, morgonrock och filt och ändå fryser jag.i lådan ligger alla möjliga piller. lagliga. och mindre lagliga. de mindre lagliga hjälper. men varför hjälper inte de lagliga för? fejk är vad de är. vill måla mina naglar glitterblå och glittergröna. men händerna darrar så det blir bara kaputt. ska till läkaren imorgon.hoppas på att han hittar någonting bättre till mig, för såhär kan jag fan inte ha det.

Ovido - Quiz & Flashcards