Alla inlägg under mars 2006

Av Bella - 17 mars 2006 16:47

...utan klantigast också. Vissa saker jag gör är ju klassisker, som tappa saker på tårna eller slå huvudet i öppna köksskåp. Men att sätta en varm tallrik i knät medan man fibblar med datorn och få brännskador på låren måste fan hamna på topp20 listan över de klantigaste saker jag gjort i år.Ssssmärta.

Av Bella - 16 mars 2006 20:48

Jag typ saknar honom ibland...typ nu.Fast det går över...typ nu.

Av Bella - 16 mars 2006 19:31

Jag mår inte bra. Jag borde må bra, men gör gör inte det. Jag är arg, ledsen och ångesten leker i ögonvrån. Det är ju bestämt att jag inte ska må såhär. Jag bestämde ju det! Förmodligen är det bara en liten svacka och om några dagar så är allt bra igen, men det hjälper inte nu. Inte alls. Jag hatar mina svackor. Jag hatar den illavarslande oroskänsla i magen. En känsla över att allt kommer att gå åt helvete igen. Jag vill kräkas.Jag behöver någon jag kan krypa upp hos när allting krackelerar såhär. Någon som kan hålla om mig när ångesten gör det svårt att andas, någon som håller mig i handen och drar mig ifrån den svarta avgrunden som öppnas vid mina fötter. Någon som hindrar mig från att falla ner i den.Det skulle vara skönt med någon. Men tills vidare är jag on my own.Och det ska väl gå det med hoppas vi. Men för säkerhets skull kan ni ju hålla tummarna för mig.

Av Bella - 15 mars 2006 20:28

"Today I saw my hero fall apart,The one who taught me to be strong,On the outside I look fine,But on the inside I am dying "It's never too late to live your life.Jag vill göra allt som ni aldrig trodde jag skulle göra.Jag vill göra allting jag aldrig tror jag kommer klara av.Jag vill kunna dansa breakdance. Jag vill lära mig kickboxning. Jag vill hoppa fallskärm. Jag vill testa suspension. Jag vill helt otippat bara hoppa på ett flyg härifrån och hamna någonstans jag aldrig varit förut. Jag vill ha sex på de mest udda platserna jag kan komma på. Jag vill åka på rave i Holland. Jag vill båtluffa i Grekland. Jag vill jobba som bartender på Kos. Jag vill testa att vara go-go dansös. Jag vill lära mig att surfa. Kanske bestiga något berg. Jag vill vara hejdlöst förälskad i någon. Jag vill dyka med hajar.Amen typ. You get the point.I don´t wanna die without any scars!Jag vill inte dö utan att ha levt.Ska jag nu leva vill jag testa gränserna.Jag vill slicka döden i ansiktet.Och jag kommer göra det.Om jag bara vågar ta steget.Gör jag inte det så kommer jag ändå dö innan jag fyller tjugo.Det är inget hot, inget löfte, det är verkligheten.

Av Bella - 8 mars 2006 19:23

Blä. Belli är sjukare igen. Har just vaknat från en två timmars tupplur och ändå är jag trött som ett djyr, ögonen går lixom i kors. Har feber och huvudvärk och grejer också. Och enorm smärta i ryggslutet. Och näsblod. Kort sagt är jag ganska ur form för tillfället och det sista jag känner för att göra är att läsa om elektroner i rörelse till provet imorgon. Jag fattar ingenting. Men måste man så måste man. Nu ska Belli surfa fram fakta om norrsken och astronomi innan hon ska ta en dusch och slänga sig framför My name is Earl med naturboken i knät. Vi hoppas på att hon inte somnar förren hon läst igenom kapitlet minst tre gånger till. Har vi otur somnar hon i duschen och drunknar. Vänta... sa jag otur? Jag menar om vi har tur. Håll tummarna för mig. Btw så älskar jag mina nya hörlurar som gör att jag kan lyssna på min underbara musik. Och nötnougaten vars smak framanar underbara minnen om lyckliga stunder. Och hostmedicinen som egentligen inte hjälper men som smakar rätt gott. Och min mjuka mörkblåa mysfilt som hindrar mig från att frysa ihjäl. Men mest älskar jag Bumbii som får mig att le och se små strimmor av ljus när allt är nattsvart och meningslösheten och ångesten klänger sig fast på ryggen. Du gör den lilla resten av mitt liv som är kvar värd att leva.

Av Bella - 7 mars 2006 22:53

Dagens kost har bestått av fett, socker, cigaretter och luft. Hälsosamt som bara den. Jag borde vara ambitiös och ställa mig och laga till nått nyttigt och proteinrikt men varken ork eller lust finnes så det får bli en Danonino, några mackor och en banan till kvällsmat. Kvällen har varit lite stressig men nu är biljetterna beställda och Snuttis sover. Egentligen vill jag inget anat än att krypa ner under täcket och sova så att lakanen får ont, men naturprovet på torsdag och genetikuppgiften tills på fredag tillåter inte det så det blir uppesittarkväll med naturboken i ena tassen och Lillefot i andra. På tal om Lillefot så har kvällen gått i dansens tecken, skaka rumpan lite här skaka rumpan lite där och "Honey" med Jessica Alba på Canal+. Underbar kvinna, underbar film. Fick värsta insperationen och grejade ihop en grym dans till Clint Eastwood med Gorillaz. Körde igenom den tre-fyra gånger och blev helnöjd tillslut, låten är grym, meeeen så gick jag ut och tog ett bloss och när jag kom in hade jag tappat hälften av alla stegen. Om det är ett bevis för att rökning faktiskt dödar (hjärn) celler eller bara en bekräftelse på att mitt minne är som teflon tänker jag inte ens börja reflektera över. I vilket fall så borde jag få arslet ur vagnen och öppna naturboken innan jag somnar, så jag tror att vi avslutar lite lätt här, but don't worry, I be back tomorrw.G'night gott folk.

Av Bella - 7 mars 2006 12:38

10 saker jag gör varje dag- Snoozar- Röker- Borstar tänderna- Andas- Lyssnar på musik- Önskar mig 1000 timmar härifrån- Läser bloggar- Tuggar tuggummi- Skickar sms- Tänker tankar som inte borde tänkas9 saker jag vill lära mig- Dansa breakdance (stavas det så?)- Busvissla- Sjunga- Freepouring och flairing (bartenderstuff)- Dansa- Skriva vackra saker- Teckna- Flirta- Charma ihjäl en död 8 saker jag säger ofta- "shocha mierda concha loro" (typ spanska, dock felstavat)- "lol"- "mm"- "blä"- "fuck a little duck"- "idiot"- "fuck off / fuck you / fuck this shit"- "suck" 7 saker som irriterar mig- Ångest- Kyla- Att inte kunna sova- Feghet- Tröga människor- Långa avstånd- Mig själv6 saker som jag rör varje dag- Mobilen- Datorn- Blocket och pennorna- Cigaretterna- I-poden- Mina piercingar5 filmer jag kan se om och om igen- Sin City- The Crow- Dawn of the dead- Resident Evil - Eternal sunshine of the spotless mind4 låtar jag lyssnar på just nu- Sail Away - David Gray- Color Me Once - Violent Femmes- Big Empty - Stone Temple Pilots- Walking With A Ghost - Tegan and Sara3 personer jag vill träffa- Nån kändis typ- Samuel- Dig.2 saker jag ser fram emot- Studenten- Åka till Umeå1 person jag kommer att spendera resten av mitt liv med- Om inget hemskt händer så hoppas jag att Bumbii kommer vara med mig på ett aller annat sätt resten av mitt liv.

Av Bella - 6 mars 2006 21:21

Vill bara fylla upp badkaret med kallt vatten och is. Sjunka ner under ytan och ta några djupa andetag. Flyta bort. Jag har blivit lättantändlig, jag bränner allt jag rör. Jag känner mig konstig. Jag kan inte riktigt ta på vad det är. Men något är inte som det ska. Nåt som är trasigt igen. Jag känner mig trött. Och lite ledsen. Men jag vet inte varför.Kan vara att jag tänker för mycket, sover för lite, äter för dåligt men jag vet inte, känns som om det ligger djupare. Kanske var jag aldrig hel, kanske blev jag bara trött på att vara trasig hela tiden så jag byggde en fasad för att slippa se och känna det trasiga. Kanske har den börjat spricka nu.Det spelar inte så stor roll, det är bara att bygga nytt. Men vem kan älska en trasig människa ?

Ovido - Quiz & Flashcards