Alla inlägg den 26 mars 2006

Av Bella - 26 mars 2006 20:35

Belli behöver ventileraprata med någonfinns ingen skriva får duga försöka tömma sig på känsloralternativt försöka lägga ett tjockt lager frost över demjag vill inte kännainte nu inte senaldrig merjag vill bara slå på någonting hårt så det går sönder i tusentals bitar och aldrig går att laga fanfanfanbara sparka sönder världenjag hatar att inte kunna göra någontingatt inte kunna fixa det som är trasigtatt inte kunna lindra smärtaatt inte ens kunna tröstajävlaskabbigafulasthlmsläkare
jag skulle klå er bigtime om jag fick tag på era äckliga assesmen vadååå? varför göra någons sista tid lite trevlig lixom?nee istället ger vi henne ett knytnävsslag rakt i plytet så hon omöjligen kan ta sig upp igenfan ta erfan ta erfan ta erfan ta den här jävla skabbiga helvetes förbannade pissiga världen. jag ska knulla söööönder den! Jag vill inte se en enda person till som jag älskar ramla sönder i bitar.bara.försvinna.framför.mina.ögon.
jag tror inte på någon jävla gud men om jag gjorde det så skulle jag bara vilja sätta en pistol mot hans tinning och tvinga honom att laga min mormor.sex månader.fan heller.hon är bättre än sex månader.så jävla mycket bättreVi ska nog visa världen lilla mormor.Sex månader kan ta sig i arslet!

Av Bella - 26 mars 2006 04:04

Någonting är knas med mig. Mhm, sällan va. Men ah, det känns som om någonting saknas. Trallaalaa. Dessutom är det inte kul att gå ut längre. Ne fel, gå ut är kul men det är inte kul att dansa ute längre. Det är bara en massa äckliga snubbar som ska hålla fast en och gnida sig emot när man försöker skaka loss. Min kropp är inte allmän egendom! Vänder jag ryggen mot dig eller går ifrån dig betyder det inte att jag är dökåt på dig och vill att du ska jucka emot mig. Oki? Jag väljer vem jag vill dansa med och för alla andra äckliga kåta jävlar så gäller regeln "se men inte röra". Bläbläblä. *kräkas*Trodde aldrig att någon kunde ta ifrån mig glädjen att dansa, men tydligen så gick det.Och vad faaen är det med brudar som tar med sig handväskan på dansgolvet, eller ännu värre övernattningsväskan? S E R I Ö S T. Vad är det som är så viktigt att ha med sig så att man inte kan lämna det hemma?Nästa fula jävla brud med handväska som knuffas åker på en smäll. Jag driver inte.Möff. Ne, Belli borde sova och bli av med det dåliga humöret. Imorgon är det mormor och morfar som gäller och då måste Belli vara på topp. Och håll tummarna för att Belli får cash av mormor för hennes ekonomi är väldigt ganska enormt taskig efter helgen =/ Inga cash, ingen bal. Sheit också.

Ovido - Quiz & Flashcards