Alla inlägg under oktober 2006

Av Bella - 12 oktober 2006 13:40

Min nya besatthet är The Fray. Jag knarkar alla låtar jag kan komma över. Bättre än tjack, bacardi och kola tillsammans.Idag ska jag göra någoting dumt. Träffa exet. Superdumt. Dum korkad Belli. Men skitsamma. Kan ju knappast bli värre än det redan är.

Av Bella - 11 oktober 2006 20:03

Trodde att jag skulle bli mamma. På riktigt.Det är jag inte. Inte enligt testet jag håller i min hand iallafall.*puuhhh*Ska ta ett till imorgon bara för att vara säker.Nu vill jag ha en puss.

Av Bella - 11 oktober 2006 18:58

Idag var mamma och jag och hälsade på Isis. Isis är en rexkatt. En speciell rexkatt, det är nämligen hon som ska föda min kattunge.Hos Isis bodde fyra andra katter, Fregge en stor och orange kastratpojke, dömysig, och tre små spräckliga tjejer varav en slickade på mig hela tiden och en annan som tassade efter pälsen på min jacka. Min lilla ängel får en bra uppväxt där.Nedkomst är planerad runt den 9:e november. Och i början av februari får han flytta hem till mig.Spänning på hög nivå!Tyvärr kommer jag nog inte få en helblå kisse som jag ville, men det är mindre viktigt.Snart...

Av Bella - 11 oktober 2006 18:26

Nu har jag fått mina piercingar. Yay. Bilden är grymt dålig men ni får ju en ide om hur de ser ut iaf :)

Av Bella - 10 oktober 2006 23:34

Deprimerande men underbar.Lips of an Angel - HinderHelt enkelt bara bubbelbra.Starcrossed - Ash

Av Bella - 10 oktober 2006 23:26

Av Bella - 10 oktober 2006 23:14

Jeje, både mor, far och syster tror att jag har typ ADHD. Mamma tror det pga hur beter mig. Pappa för att han tydigen själv har en släng av det och syrran för att jag blir lugn och koncentrerad när jag tagit tjack. Och detta helt oberoende av varandra.Well. Jag är rädd. Men det känns bra att jag inte är ensam om att tro att jag ar en störning av ngt slag. Nu skulle det bara vara trevligt att träffa en läkare som kan bekräfta eller förkasta våra misstankar.Var kan man hitta en sån tro? Och vad är det för läkare jag ska gå till?

Av Bella - 10 oktober 2006 15:41

Nu är allting klart, vi har kattleksaker, kattställningar, kattbur, kattlåda, kattskålar and so on. Det vi inte har är en katt. Men det kommer, hoppas på att en liten blå pojkvasker ska komma till världen vilken dag som helst, och att vi hinner tinga den...Jakten fortsätter.

Ovido - Quiz & Flashcards