Alla inlägg under oktober 2006

Av Bella - 18 oktober 2006 23:43

Jag sitter och väntar på att han ska ringa.Vilken han vet jag inte.N.Mr.DrugdealerSame same.Jag behöver bara närhet.Nu!

Av Bella - 18 oktober 2006 23:19

Min far är kool. Brände en trance/techno skiva till honom för ett tag sen. Pratade med honom idag och frågade om han lyssnat något på den.Far: "Mjo, det har jag"Belli: "Vad tycker du då?"Far: "Jaaaa. *paus* Du har ingenting lite, du vet, hårdare?"Så så är det förstår ni gott folk, min far lyssnar på hardcore trance & techno. (Inte ens jag lyssnar på det så var tvungen att be lite folk skicka över sånt till mig. Sitter och bränner skivan nu.)Han tog även med sin dotter (moi) till Turkiet och festade redlöst i en vecka. Och han accepterar mig precis som jag är. Vilket också gör honom kool.Jag har inte alltid tyckt om min far. Ett tag hatade jag honom mer än livet självt och vägrade träffa/prata med honom på ett halvår. Men det var då. Nu har vi pratat ut och vi har en fungerande realation igen. Nu hjälper han mig att fightas med mina demoner och stöttar mig när jag är svag. Och det är nu som betyder något. Så imorgon ska vi ta en fika och diskutera mitt uppbrott med N. Kanske får jag ett par skor med *hoppas* Min myspappa!

Av Bella - 18 oktober 2006 14:29

Om jag inte dör innan jag är 20, vilket jag tror mer på om jag ska vara ärlig. Men i vilket fall.Jag tänker inte leva resterande tid som en typisk mellanmjölkssvenne. Alla i min omgivning (förutom Sis då) förfasar sig över hur jag lever mitt liv.Men så får det vara. Jag bryr mig inte.Sålänge jag mår bra så tänker jag fortsätta med det jag gör.Meningen var att det här skulle bli ett långt och smart inlägg men mina tankar trasslar och magen kurrar så det blev kort och koncist istället.Frukost!

Av Bella - 18 oktober 2006 14:03

Har fått kallelse till käkkliniken i Linköping för operation av min visdomstand. Jag är skitskraj.Hatar tandläkaren i vanliga fall och nu ska jag opereras.Mamma...

Av Bella - 17 oktober 2006 17:17

Varför ringer han inte för? Jag tänker inte ringa i alla fall. Sällan att jag tänker göra samma misstag som med N och inte låta honom jaga mig alls.Men varför ringer han inte fööööör?

Av Bella - 17 oktober 2006 16:58

Skulle inte tacka nej till lite Bling H2O. Förstå vad gott vattnet måste vara om någon betalar 300 spänn för 750 milliliter. Måste testa någon gång, bara för att.

Av Bella - 17 oktober 2006 13:36

FÖRSTARiktiga jobb: På ett ålderdomshem. Trist. Blä.Egenköpta CD: Ingen aning, skulle tippa på att det var någon samlingskiva.Piercing/tatuering: En i näsan och en i nalveln. Samtidigt. Svimmade nästan. Im a wimp.Riktiga kärlek: Jag vet inte, skulle nog tro att det blir N då, han är den enda irl pojken jag haft riktiga känslor för.Fiende: En vit fetknopp aka. Blomman. SENASTEBiltur: Åkte runt lite med Bumbii igår.Kyss: Mr.Drugdealer innan vi skiljdes åt i söndags morse.Låne-bok: Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson.Film sedd: Resident EvilDryck förtärd: MjölkMat äten: Kebabrulle med räksalladTelefonsamtal: Sis som bad mig komma bort och ta ett bloss.Skiva spelad: How to save a life med The Fray.Irritation: N. Jag saknar honom. Har ett tomt hål i magen som är väldigt irriterande.JAGVill: ha Mr.Drugdealer och N. Samtidigt. Vill inte välja mellan två sötpuckon, vill ha båda.Har: ångest över alltÖnskar: att jag någon gång kan få allt jag drömmer om.Hatar: att jag är så blåögdÄr rädd för: ensamhetHör: det jag vill höraUndrar: varför jag alltid faller för fel pojkar?Ångrar: det mestaÄlskar: familjen, kyssar och farliga sakerSjunger: som en krattaGråter: över N. Återigen för att jag saknar honom.JA ELLER NEJJag har en dagbok: Några styckenJag gillar att laga mat: Nej, men jag vill kunna laga mat.Jag har en hemlighet jag inte delat med någon:Har många sånna.FAVORITNummer: 3Färg: Svart och vittDag: FredagMånad: AllaDrycker: Bacardi razz och Sprite eller vatten eller mjölkFÖREDRARGos eller hångel: Gosigt hångel med någon speciell. Te eller kaffe: TeMörkt eller ljust öl: Inget. Blä.Rött eller vitt vin: Måste jag dricka skiten så blir det vitt.INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAGGråtit? Nej, inte ens över N.Hjälpt någon? Jepp, sis. Med att bränna en skiva.Köpt något? Nya örhängen.Gått på bio? NopeSagt 'jag älskar dig'? Ja, till sis, LillSnuttis och mamma.Saknat ett ex? Ja. Saknar N hela tiden.Skrivit i en dagbok? Jepp.Haft ett seriöst samtal? Jes.Saknat någon? Mr.Drugdealer Och N. Självklart.Kramat någon? Sis och LillSnuttis.

Av Bella - 16 oktober 2006 23:25

Lekt med Bumbii idag. Hon har varit saknad. Skönt att träffa henne. Att andas Bumbiiluft när saker är katastrof är som medicin för själen. Ängel.Var hos sis också. Älskade systeryster. Ängel.Kelade sönder LillSnutt också. Saknat min lilla ängel. Både sis och mamma tycker att Sjumilakliv med Martin Stenmark är min låt och jag kan väl till viss del hålla med. Därför får den vara dagens låt.Nu ska jag vänta på att Mr.Drugdealer aka. min sockerpojke ringer. Ängel. Visseligen med glorian nertryckt i papperskorgen. Men fortfarande en ängel.Fred ut.

Ovido - Quiz & Flashcards