Alla inlägg under september 2006

Av Bella - 6 september 2006 16:21

Jag saknar pojken så jag håller på att gå sönder. Ganska patetiskt egentligen, sist jag träffade honom var för mindre än tio timmar sen. Usch. Det här är inte bra.

Av Bella - 5 september 2006 01:24

Det blåser fan ute. Kallt och hemskt. Inte en varelse ute så långt ögat når. Men vänta...Ahhhhhhhhhh.*hoppa-studsa-sparka-rulla*SJÄLVKLART! Den enda spindeln i Sverige som inte har självaktning nog att stanna inne ikväll ska självklart krypa på mig. Och inte nog med det. När jag får syn på den stannar den upp och söker ögonkontakt som för att provocera mig lite till. Jag får bilder av att den jäveln räcker ut tungan åt mig.*splatt* The spider is no more.

Av Bella - 4 september 2006 21:56

Nu har jag varit ambitiös och städat mitt rum, inklusive alla garderober. Kom då underfund med att jag har alldeles för lite kläder. Samma sak gäller smink. Och att jag har alldeles för lite at göra om dagarna eftersom jag städat mitt rum tre gånger senaste veckan. Så... lösningen på detta är alltså att skaffa ett jobb. Alltså kommer resten av kvällen spenderas med att skriva CV på ams.se.High life verkligen.Intresseklubben antecknar flitigt?Bra.Då kan jag även informera om att jag köpte TheSims2: Glitter&Glamour idag. Kom hem och installerade det. Startade spelet och *poff* det krashade.Testade olika lösningar hit och dit och råkade avinstallera hela mitt Sims2. Smoooth.Jävla klantarsle! Anyway så tänker jag ringa och skälla på supporten imorgon samt ha vacker minnesstund där jag ska spela I miss you av I n c u b u s för alla simmar som omkom i katastrofen. Vila i fred älskade små vänner//Mamma Belli

Av Bella - 4 september 2006 14:53

En släkting till O r h a n? Vad tror du Bumbii?Fniss

Av Bella - 4 september 2006 00:11

Here we go again.Irritationsmoment 1:Pojkvännen.Orsak:Väljer återigen att sova hos en "kompis" istället för att komma hem och gosa med mig.Följder:Min paranoida sida arbetar på högvarv och om några timmar kommer jag vara övertygad om att han är otrogen. Ironi:Han är lika paranoid när det gäller mig.Tilit? Vad är det?Nu ska det intas föda av någon form följd av minst en halv Apelsinkrokantkaka.Tröstäta tror jag att det kallas.

Av Bella - 3 september 2006 23:25

Jag har ett BMI på 15,7. Jag är tydligen undernärd.Känner mig inte så undernärd.Jag svälter mig inte längre, har inte gjort på länge och jag är aldrig hungrig. Äter jämt. Ofta och lite. Fast även sällan och i mängder.Jag går inte upp i vikt. Det går inte.Min målvikt är 55. Det är fortfarande för lite för min längd (182) men går jag upp mer än det så lär jag förmodligen börja svälta mig igen.Min vikt ändras varje dag.Om jag väger 54 på morgonen (då man ska väga sig enligt källor) en dag, så väger jag 50 dagen efter. Trots att jag har ätit alla mål. Och mellanmål.Sjukt.Finns egentligen ingen röd tråd i det här inlägget men jag kan dela med mig av lite onödigt vetande när jag ändå är på g.Råttor kan inte kräkas.Så då vet ni det.

Av Bella - 2 september 2006 15:28

Jag tycker att jag är riktigt fin och cuul i min nya svarta kjol, randigt linne, stay-ups, mormorskängor och tiara.Mamma och pojkvän instämmer.Tänkte bara säga det.Är det här en modeblogg nu?

Ovido - Quiz & Flashcards